Orkla Mardahl AS

Orkla Maskin AS har røtter helt tilbake til 1949, mens Mardahl har en snart 40-årig historie bak seg - med særlig relevans til industrimiljøet på Grønøra. Orkla Maskin AS ble i sin tid startet opp av Arne Solhus, mens Geir Mardahl har vært grunderen bak Mardahl-konsernet.

Dette er to selskaper som har hatt en betydelig inflytelse på samfunnsutviklingen på Orkanger, i gml. Orkdal kommune, Meldal og omegn over flere 10-år.

Eierne av selskapene (Møkkelgård og fam. Mardahl) har ønsket å ta vare på historiene til selskapene, og har derfor i fellesskap valgt å gi det fusjonerte selskapet navnet "Orkla Mardahl AS" .

Vår nye logo gjenspeiler nettopp dette, ved at fargene rødt (Mardahl) og blått (Orkla M.) kommer fram i vår nye logo.

Daglig leder i selskapet vil bli Svein Endre Møkkelgård, og Arne U. Hoff tiltrer som styreleder i nær framtid.

Etter at fusjonen er gjennomført vil vi ha en svært kompetent arbeidsstyrke på ca. 40 personer - og vil dermed bli den største entreprenøren i Orkland kommune.

Uansett størrelse på på oppdraget -så har vi erfaringen og utstyret til å påta oss jobben - med dokumentert kvalitet!

Ansatte fra Mardahl Maskin og Orkla Maskin i arbeid
Bilde fra Orkla Maskin AS

Kompetanse

Vi har ansatte med ingeniørkompetanse samt annet teknisk fagpersonell. Maskinførerne har fagarbeiderkompetanse og har selvstendig ansvar for utførelsen av sitt arbeid i det daglige. Mange av våre ansatte har svært lang erfaring i bransjen, og vi rekrutterer til stadighet nye medarbeidere med riktig kompetanse og erfaring. Orkla Maskin er godkjent som lærebedrift.

Med bakgrunn i våre ansattes formelle kompetanse og erfaring har vi sentral godkjenning for ansvarsrett – tildelt av Direktoratet for byggkvalitet.
Vi tar hånd om søknadsprosesser overfor offentlige myndigheter. Flere av våre ansatte har ADK-sertifikat (Anlegg-Drift-Kontroll), noe som kreves av mange oppdragsgivere for å kunne installere vann- og avløpskonstruksjoner i grunnen.

Alle maskinførerne har kompetansebevis for anleggsmaskiner. Førere av storbil innehar nødvendig kompetansebevis.

Planleggingskompetanse:
Vi prosjekterer og utarbeider selv arbeidsgrunnlag for en god del av oppdragene vi utfører. Dette dreier seg ofte om forhold som dimensjonering av vegoverbygninger, rørsystemer, fundamentering osv.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.
Personvern